Rentokil: Experts in de bestrijding van ongedierte

Over Rentokil

Rentokil – actief in meer dan 50 landen – is wereldwijd de marktleider in ongediertepreventie en ongediertebestrijding. In België staan er 90 ongedierte-experts voor u klaar om u snel van dienst te zijn ongeacht of u in Antwerpen, Brussel, Turnhout, Gent of Brugge woont. Met onze 40 jaar ervaring in de ongediertesector weten wij raad met elke soort ongedierte.

 

 

Bij particulieren zijn onze bestrijdingsmethoden effectief zonder dat de veiligheid en de gezondheid van uw gezin en uw huisdieren in gevaar wordt gebracht. Het respect voor het milieu staat hoog in het vaandel bij onze technici: zij gebruiken zo weinig mogelijk biociden en zorgen ervoor dat enkel het ongedierte gedood wordt – zonder de omringende organismen te schaden.

 

 

In bedrijven is Rentokil de uitverkoren partner voor ongediertebestrijding en dit in alle sectoren. Dankzij haar uitgebreide kennis van de specifieke wetgeving inzake ongediertebestrijding kan Rentokil Pest Control u degelijk advies geven over hoe u uw bestrijdingsplan moet uitwerken. Ook onze online rapporteringstool is een uniek werkinstrument: overal en eender wanneer kan u het grondplan van uw bedrijf raadplegen, de status van uw ongediertebestrijding consulteren, aanbevelingen nalezen en rapporten genereren die u nodig hebt voor audit organisaties. Onze kwaliteitsinspecteurs staan eveneens ter beschikking mocht u extra hulp nodig hebben bij controles (HACCP, AIB…).

 

Rentokil biedt u op uw maat gemaakte ongediertebestrijding. Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 
     
 

Bel gratis

 

 
 


 

Voor meer info